[size=32]مقادير العجين
نصف كيلو دقيق - نص كوب زيت - نص كوب حليب- ملح - كيس بكنج بودر
ماء حسب العجن
تعجن جميعا عجينه متماسكه لينه (يعنى تنفرد بالنشابه) ونتركها ترتاح ربع ساعه
الحشو
[/size][size=32]الكفته(لحم مفروم -يوضع فى المفرمه مع بصله وملح وفلفل وتفرم جيدا)
مكعبات جبنه شيدر
نقرص الكفته اقراص صغيره ونفرد كل قرص ونضع به مكعب جبنه ونقفل عليها ونكورها زى الصوره[/size]
نصف كيلو دقيق - نص كوب زيت - نص كوب حليب- ملح - كيس بكنج بودر
ماء حسب العجن
تعجن جميعا عجينه متماسكه لينه (يعنى تنفرد بالنشابه) ونتركها ترتاح ربع ساعه
الحشو
[/size][size=32]الكفته(لحم مفروم -يوضع فى المفرمه مع بصله وملح وفلفل وتفرم جيدا)
مكعبات جبنه شيدر
نقرص الكفته اقراص صغيره ونفرد كل قرص ونضع به مكعب جبنه ونقفل عليها ونكورها زى الصوره[/size]
[size=32]قوالب صغيره- لوز- بيضه للدهن
[/size][size=32]الطريقه
نفرد جزء من العجين بالنشابه ونقطها دوائر بواسطه فنجان قهوه
[/size]
[size=32]ناخذ كل دائره ونلبسها فى قالب
[/size]
[size=32]ونضع فوقها الكفته كما فى الصور
ناخذ باقى العجين ونفرده ونقطعه شرائط رفيعه
[/size]
[size=32]ناخذ كل مره شريط ونلبسه على الكفته كل مره من جهه ونشكل به قفص ونضغطه على جوانب القالب مع العجين
[/size]
[size=32]ندهن العجين بالبيض ونزينه بالوز ونضعه فى الفرن
وهذا شكله النهائى
[/size]
[size=32]وهذه صوره اخرى من قريب
[/size]
[size=32]والف صحتيييييييييين على قلوبكم[/size]